Velkommen til Fotma Alloy!
side_banner

nyheter

Applikasjoner for tunge wolframlegeringer

Metaller med høy tetthet er muliggjort av pulvermetallurgi-teknikker.Prosessen er en blanding av wolframpulver med nikkel, jern og/eller kobber og molybdenpulver, komprimert og sintret i flytende fase, noe som gir en homogen struktur uten kornretning.Resultatet er et bearbeidbart materiale med svært høy tetthet og unike fysiske egenskaper.

TYPISKE APPLIKASJONER

Vekter og motvekter for flykontrollflater og rotorblader, styreplattformer, balansering av svinghjul og turbiner, vibrasjonsdempende regulatorer, sikringsmasser og vekter for selvopptrekkende klokker.På grunn av de fysiske egenskapene til metall med høy tetthet, brukes det ofte som både vekt- og strukturelement.

BALANSERING AV VEVAKSEL— Brukes mye for å balansere veivaksler i høyytelsesmotorer.Individuelle vekter er på lager.

STRÅLINGSSKJERMING — Wolframlegeringer brukes til radioaktive kildebeholdere, gammaradiografi, skjold og kildeholdere for oljebrønnlogging og industriell instrumentering;for kollimatorer og skjerming i kreftbehandlingsmaskiner og sprøytebeskyttelse for radioaktive injeksjoner. Det kreves ingen lisens for wolframlegeringsmaterialer.Det er stabilt ved høye temperaturer og 1/3 mindre materiale enn bly kan brukes for samme energiabsorberende effektivitet.Wolframlegeringer med høy tetthet brukes overalt hvor radioaktiviteten må kontrolleres midtveis.

ROTERENDE TRAGHETSMEDLEMMER— Materiale brukes til gyrotorer, svinghjul og roterende elementer for regulatorer.På grunn av dets unike fysiske egenskaper kan dette materialet roteres med ekstremt høye hastigheter.

ORDNANSENS KOMPONENTER— I kuler, kuber.og prosjektilformer.disse materialene brukes til panserpenetrerende bruksområder med hypervelocity.Egenskaper som forlengelse, ultimat strekkfasthet, tørr hardhet kan varieres med produksjonsteknikk og tilsetningsstoffer.

KJEDELIG STENGER OG KLIPPEPJER— Standarden for vibrasjonsfri maskinering og sliping er etablert av Chatter Free og Super Chatter Free materialer.Den brukes der stivhet og minimal vibrasjon er kritisk. Tyngre kutt, lengre verktøylevetid, gir et bedre finishresultat ved bruk av Chatter Free-materialer.Verktøyutvidelser på opptil 9-1 er mulig avhengig av diameteren.Verktøy kjører kjøligere på grunn av den høye varmeledningsevnen, og du kan lodde direkte til materialet uten å påvirke dets fysiske egenskaper.

Disse materialene brukes ofte i stedet for borestenger av wolframkarbid fordi de har en høyere tetthet, er lett bearbeidbare, mindre utsatt for flising og brudd, og både materiale og sluttstøp er mindre.Se vår tekniske brosjyre Chatter Free og Super Chatter Free materialer.

wolfram legering kollimator

Innleggstid: 29. juli 2022